Sponsors & Partners - www.fcbanlieue.nl

Sponsors & Partners

Sponsors & Partners

Clan de Banlieue


banlieue_logo.png

Streetwearlabel Clan de Banlieue is vanaf de oprichting van de vereniging betrokken als partner. Banlieue vindt het belangrijk om talentontwikkeling en sport te stimuleren bij de jeugd van Rotterdam. Zij ondersteunen de vereniging door de sponsoring van kleding en het inzetten van hun netwerk o.a. voor het Banlieue After School programma.

 

Daily Events


daily_logo.jpeg


Daily Events is een Rotterdamse organisatie die zicht richt op zelfontwikkeling en talentontwikkeling van kinderen / jongeren in Rotterdam en andere steden. Dit doen zij door in samenwerking me de gemeente specifieke activiteiten te organiseren op pleintjes in de wijken. Sport speelt hierbij vaak een belangrijke rol waarbij ook volgens de PBS-methode wordt gewerkt. Daily Events is o.a. de drijvende kracht achter de Wijnaldum Cup en de Jetro Willems Cup waarbij de profvoetballers zelf aanwezig zijn op het Cruyfcourt van hun oude wijk. Daily Events ondersteunt FC Banlieue bij organiseren van activiteiten, het inzetten van hun netwerk en ondersteunt bij het toepassen van de PBS-methode.

 

Integrated Finance Solutions (IFS)


IFS_logo.png

IFS is vanaf de oprichting van FC Banlieue betrokken als sponsor. In een moeilijke fase waarbij de oprichting nog niet definitief was, heeft IFS door sponsoring o.a. de kleding (tenues, trainingspakken en tas) voor de jeugd mogelijk gemaakt. Ook na de definitieve oprichting van FC Banlieue blijft IFS als sponsor betrokken. Voornaamste motivatie van IFS is het maatschappelijk programma van FC Banlieue voor jeugd die het niet altijd makkelijk heeft en waar FC Banlieue ontzettend belangrijk voor is.

 

Foot Locker


footlocker_logo.png

Foot Locker is sponsor van FC Banlieue.

 

Soccer Fanshop

soccerfanshop_logo.png

Soccer Fanshop is sponsor van FC Banlieue.

 

Uw bedrijf?

Wilt u ons (met uw bedrijf) ook steunen als partner of sponsoren? Mail dan met info@fcbanlieue. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!