Over ons - www.fcbanlieue.nl

Over ons

Over ons

Welkom bij FC Banlieue!


FC Banlieue is in 2021 opgericht als voetbalclub waar talentontwikkeling centraal staat. De jeugd is de kern van de vereniging. Wij staan voor een goede organisatie, duidelijke regels en structuur en ervaren trainers voor alle jeugdteams. Het gaat bij ons niet alleen om de ontwikkeling van voetbaltalent maar ook de ontwikkeling als persoon. Hiervoor hebben we een speciaal Banlieue After School programma en werken we als een enige club in Rotterdam met de Positive Behavior Support- methode. Maar ook de seniorenteams maken onze vereniging door een voorbeeld te zijn voor de jeugd, gezamenlijke activiteiten en een zaterdag 1 met veel sportieve ambitie!

                                                                                         Ontwerp_zonder_titel-36.png

                                                                             WE DON'T SWITCH SIDES! 

Waar staan wij voor?

Bij FC BANLIEUE willen wij zowel op als naast het veld de ontwikkeling bevorderen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er een gevoel van saamhorigheid is en dat iedereen de regels respecteert. 

Ontwikkeling jeugd

Centraal staat aandacht voor de jeugd. De trainers en coördinatoren zetten zich in om de jeugd te begeleiden op het veld en ook om een stukje discipline bij te brengen. Extra trainingen zullen worden aangeboden met verschillende partners zodat er ruimte is voor verdere ontwikkeling.

Verder heeft de club plannen om in samenwerking met een partner, huiswerkbegeleiding aan te bieden vóór de trainingen om ook de studie van een kind te bevorderen. Goed op het veld en goed op school is ons doel.

Community 

Het stukje saamhorigheid willen wij creëren door rondom FC BANLIEUE een community te bouwen. Wij zullen ons actief inzetten op social media zodat iedereen alles van de club kan volgen. Verder zullen wij evenementen organiseren zoals toernooien, panna-kooi toernooien en nog veel meer! Op deze manier willen wij het plezier en het teamgevoel bevorderen binnen de club. 

download_1.png  Instagram
download_2.png  Facebook
 new-linkedin-logo-white-black-png.png  LinkedIn

Contributie

De contributie in het seizoen 2022 - 2023 bedraagt:

€ 215 voor jeugd t/m JO9

€ 275 voor jeugd vanaf JO10

Deze bedragen zijn inclusief wedstrijdtenue en trainingstenue, bestaande uit een sshirt, korte broek en sokken. Aanvullend kan er een kledingpakket worden aangeschaft van Puma / FC Banlieue bestaande uit een trainingspak en regenjas met capuchon. Alleen leden van FC Banlieue kunnen dit pakket tegen gereduceerd tarief van €50 aanschaffen (normale winkelprijs €135).

Wanneer het lidmaatschap in de loop van seizoen beeindigd wordt blijft de contributie voor het gehele siezoen verschuldigd.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan proeftrainingen of selectietrainingen? Dat kan! Stuur een e-mail met leeftijd en contactgegevens naar info@fcbanlieue.nl

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!