Nieuws - www.fcbanlieue.nl

Nieuws

Nieuws

Bedenk jij de nieuwe slogan voor onze voetbalvereniging?

9 mei 15:45  Na de fusie van HWD met FCB zullen de twee voetbalverenigingen doorgaan onder een nieuwe naam: FCB-HWD. Bij zo’n nieuwe naam en logo hoort natuurlijk ook een nieuwe slogan. Doe mee aan de wedstrijd en misschien wordt jouw slogan wel gekozen.meer »


Talentmiddag levert versterking diverse teams op

19 april 16:30  FC Banlieue organiseerde afgelopen zondagmiddag een talentmiddag voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Meer dan 90 voetballers hadden zich aangemeld om hun talent te laten zien. Een mooi resultaat is dat de eerste kandidaten deze week al komen meetrainen terwijl anderen zich waarschijnlijk later zullen aansluiten bij de diverse elftallen.meer »


Ledenvergadering stemt in met toekomstplannen

12 april 22:00  FC Banlieue organiseerde op dinsdagavond 11 april 2023 een algemene ledenvergadering. Doel van de vergadering was om ouders van leden bij te praten over het afgelopen seizoen, de toekomstplannen en met name de fusie met HWD. meer »


Voetballertjes beschilderen badkonijn Vroesenpark

16 maart 9:00  Een aantal jeugdleden van FC Banlieue had woensdag 15 maart de eer om mee te schilderen aan het badkonijn van de vijver in het Vroesenpark. meer »


FC Banlieue scoort bij NK Voetbal Talenten Toernooi

2 maart 22:30  Afgelopen zaterdag is het JO8-elftal van FC Banlieue op de eerste plek geëindigd bij het districtskampioenschap van het NK Voetbal Talenten Toernooi. De jeugdteams van FC Banlieue deden het allemaal heel goed tijdens de verschillende toernooien van dit NK.meer »


Voorbereiding volgend seizoen op schema

28 februari 17:30  FC Banlieue werkt op de achtergrond al hard aan de voorbereiding van volgend seizoen, 2023/2024. Zoals al eerder aangekondigd zullen we in de zomervakantie ons tijdelijke complex aan de Kanaalweg moeten verlaten en gaan we als een fusieclub verder op de Taludweg, de huidige locatie van voetbalclub HWD. Hier zal FC Banlieue samengaan met HWD onder de nieuwe naam: FCB-HWD / FC Banlieue. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!